• 0622049540
  • margohuggers@gmail.com

14 augustus in een weiland in Tramayes

14 augustus in een weiland in Tramayes

Vroeg vertrokken en gezellig gewandeld met de vrouw waarbij ik geslapen heb en haar kleinzoon. Ik vind het een mooie streek hier. We zijn vroeg gestopt want het is heet. Om precies 12.00 uur waren we bij het Syndicat dínitiatieve van Tramayes. Ik bond Frits aan een paal en ging binnen vragen om een kampeerplek. De dames die er werken gingen vanalles voor me regelen, allemaal dingen waar ik niet om gevraagd had. Ze vulden zelf in dat ik een Chambre d’hote zocht, terwijl ik om een weitje had gevraagd en ze zochten een route uit voor me op de kaart, terwijl ik in dit stadje wilde blijven. De vrouw achter de balie belde wel 20 minuten met iemand van een chambre d’hote. Ik probeerde hen een paar keer uit te leggen dat ik toch echt liever een weiland wilde, pas na 50 minuten drong dat echt tot hen door, terwijl ik toch goed Frans spreek. De dames hadden gewoon iets anders voor me in hun hoofd geprent en niet goed naar me geluisterd. Frits wachtte geduldig in de hitte buiten. Na precies een uur kwam het bericht dat er een weiland in Tramayes voor me gevonden was. Gelukkig was de supermarkt ernaast nog open. Het weiland was een uitstekende plek, wel jammer dat er mannen in de buurt de hele nacht doorgingen met schreeuwen en herrie maken. het weiland was heel scheef, gelukkig was in een hoekje onder fruitbomen een enigzins recht stukje voor mijn tent. En heerlijke munt groeide er voor de thee. Vanuit dit weiland heb ik ansichtkaarten zitten schrijven naar Nederland.

Dank voor het delen en liken.

margometezel

Laat je bericht achter