• 0622049540
  • margohuggers@gmail.com

18 augustus in Mars

18 augustus in Mars

Al om 7 uur aan het lopen, heerlijk. Om 8 uur liepen Frits en ik langs een mooi huis, opa en oma wonen er en hebben de kinderen en kleinkinderen op bezoek. Ze geloven nauwelijks dat Frits en ik helemaal uit Nederland zijn komen lopen. We worden uitgenodigd mee te ontbijten, Frits eet gras aan een lijn aan een hek en ik eet brood met jam en drink thee aan een gedekte tafel in de schaduw. Gezellige familie, maar we moeten snel weer verder, anders wordt het te heet.

Gestopt bij het winkeltje en Cafe bij de brug in Mars. Het is te heet om verder te wandelen. Maar er is water, schaduw en gras voor Frits. Dat winkeltje in Mars is echt een plek die ik blijf onthouden. De winkel is vreselijk rommelig, maar ze hebben echt alles! Ik koop er een hoedje want ik ben mijn hoedje verloren en koop wat lekkers en een pak sap. Buiten op het terrein tegenover de winkel hebben mensen uit de buurt allemaal oude spullen achtergelaten, het is een vreselijke troep. De mensen zijn bijzonder hartelijk en oude mannetjes komen kletsen. Ik heb er een heel gezellige middag. Ik mag ook slapen in de caravan, die vind ik te vies, dus ik slaap weer gewoon in mijn tentje. Voor 3 euro mag ik douchen, verder is het gratis.

Frits heeft het heet, hij ligt voor ''dood"', gelukkig slechts 2 minuten. .

het rommeltje bij het winkeltje bij de brug

Morgen maar weer vroeg op en weer een korte etappe er is 40 graden voorspeld.

Dank voor het delen en liken.

margometezel

3 gedachten over “18 augustus in Mars

Freek AbersonGeplaatst op  3:21 pm - aug 25, 2012

Wat goed van je dat het zo goed gaat als ik het zo lees. Kanp dat je ondanks de sidderende hitte de moed er in houdt.

Hulde,

Freek Aberson

Liesbeth Visser HeesakkersGeplaatst op  9:10 pm - aug 22, 2012

Ha Margo, je schiet al lekker op al is het wel warm, mooi die abdij mooie route ook.

ischaGeplaatst op  11:30 am - aug 22, 2012

Hoi Margo,
Leuk om je even gehoord te hebben. Hoewel mijn nieuws erg treurig was. Maar als je oud bent, mager en geen zin meer om te eten, dan boer je wel achteruit. Toen Karel niet aan het ontbijt verscheen, ben ik hem meteen gaan zoeken. Hij lag op zijn favoriete plekje. De kinderen hebben hem bij de andere overleden bejaarde poezen begraven en Jop heeft er een kruisje op gezet. Johannes is nu erg aanhankelijk. Onvoorstelbaar dat je alweer binnen afzienbare tijd terug komt. Dus geniet vooral van de laatste etappes. Groetjes Ischa

Laat je bericht achter