• 0622049540
  • margohuggers@gmail.com

23 augustus in Lentigny

23 augustus in Lentigny

mooie afdaling

Vandaag heb ik Job ontmoet. Hij is 17 en loopt naar Santiago. Ik zat thee te drinken, heerlijk van verse munt, want dat staat hier veel. En toe kwam er ineens een andere pelgrim voorbij, dat was Job. Hij was blij met een kopje thee, want zelf nam hij niet de moeite om thee te zetten. Hij is vertrokken in Dijon. Gaaf, zo jong en dan net na de middelbare school zo;n avontuur. Met 5 euro per dag. Wat hij dan eet: 2 stokbroden, niet alles met jam want dat is te duur. Veel bramen. sávonds couscous met een blikje vlees en 1 appel of 1 tomaat. Drinken: alleen water. wat heb ik het sjiek, mijn budget is ook minimaal, maar toch het dubbele van Job per dag. De jongen liep ongeveer 3 uur met me mee, toen vond hij het te langzaam gaan en ging in eigen tempo verder. Later bedacht ik me dat ik hem 2 euro had moeten geven en mijn adres om een ansichtkaart te kopen als hij gearriveerd is in Santiago. Ben nog steeds benieuwd of hij al is aangekomen daar.

Deze dag slapen we 15 kilometer verderop in een paardenwei in Lentigny.

Dank voor het delen en liken.

margometezel

Laat je bericht achter