• 0622049540
  • margohuggers@gmail.com

24 augustus net voorbij Saint Jean Saint Maurice sur Loire

24 augustus net voorbij Saint Jean Saint Maurice sur Loire

Beste lezers, Vandaag slechts 8 km, laat vertrokken vanwege onweer, pas om kwart voor 10. Frits wou ook niet zo hard vandaag en ik was ook moe. Door het weer of door het feit dat ik gisteren via de telefoon concreet met Ton heb afgesproken dat we volgende week worden opgehaald. Het stadje St. Jean St. Maurice was leuk, we moesten een stuk omlopen vanwege een te smal pad, heel hoog boven de Loire. We waren tussen de middag in dit mooie Franse stadje. Er is niets, er is niemand. Alle mensen zitten binnen te eten, ongelooflijk. Wat verstoppen ze zich toch in hun huizen. Een jonge vrouw die bij de VVV werkt, in het Frans het Syndicat dínitiative, komt een praatje met me maken. Ze verveelt zich op haar kantoortje dat 2 uur lang dicht is tussen de middag. Ik mag toch mijn stempeltje, in het pelgrimspaspoort komen halen ook al is het kantoor dicht. En ze brengt me naar de bakker, die wonderlijk ook open is.

hoog boven de Loire

Na het mooie stadje lopen we nog 2 km door naar een gite met ezels

zie: http://www.leaudupuits.fr/.

Hier mag ik buiten mijn tentje opzetten en het enige horizontale plekje is direct naast de hooivoorraad. Het is hier luxe, met een echt glaasje wijn.

tentje naast het hooi

 

 

Dank voor het delen en liken.

margometezel

Laat je bericht achter