• 0622049540
  • margohuggers@gmail.com

9 augustus in Saint-Désert

9 augustus in Saint-Désert

Mooie tocht vandaag, ik kon er echt van genieten. Het ging helemaal bovenover een berg met prachtig uitzicht. We vertrokken om half 8.

Na de mooie berg kwam een afdaling, gelukkig gingen de hekken open, want we moesten een paar keer door een weiland. Ik had onder een boom op een bankje broodjes zitten eten, toen een man van het huis ertegenover me uitnodigde voor de lunch. Met het hele gezin + oma hebben we gekookte aardappelen met raclettekaas gegeten en ijs toe. Dat was een tractatie. Toch heel mooi en bijzonder om zo door Frankrijk te trekken met Frits. Hij stal met zijn charmes de aandacht van allen. Na de lunch ging mijn weg verder naar het klooster, we logeerden een nachtje in de tuin bij de nonnen. De plaats heet Saint-Désert. Er waren maar 2 zusters en ik heb ze alleen maar even gezien bij aankomst en toen ik om water vroeg, ik stond met Frits in de tuin en de zusters gingen hun eigen gang. Beetje raar idee dat ze me de toilet niet wezen. Dan maar achter een boom. God vindt dat goed!

Dank voor het delen en liken.

margometezel

Laat je bericht achter