• 0622049540
  • margohuggers@gmail.com

De wandelsite

De wandelsite

De wandelsite is een internetsite voor het organiseren van wandelen in groepsverband. Wie een tocht organiseert zet hem op de site. Je mag zelf bepalen hoeveel mensen je mee wil en wie mee wil schrijft zich in. Dan verzamelt zich een groepje mensen die elkaar soms wel, maar soms ook niet, kennen op een afgesproken beginpunt en dan begint de wandeling. Omdat de mensen in hun eigen goed bekende omgeving wandelingen organiseren, vind ik de wandelingen altijd erg mooi. In mijn eentje lopen met Frits vind ik prima, maar met een groepje is ook leuk. Daarom had ik een wandeling op de site gezet.

Zie hier het verslag:    Hallo lezers, Vandaag hadden we een leuke ezelwandeling. Het was een mooie manier om de feestdrukte van koninginnedag te ontlopen, er was nauwelijks iemand in het bos, behalve wij dan. Ezel Frits had in het begin een beetje moeite om op gang te komen, en soms moesten alle drie de deelnemers even een duwtje geven, maar uiteindelijk heeft ie het heel goed gedaan. Net als de de deelnemers overigens, die ook alle drie heel goed liepen en met wie het heel gezellig was. Met enkele terrasjes ertussen en een prachtig voorjaarsbos was dit een geslaagde tocht. Cees, Pieter en Stanny, bedankt voort de duwtjes! 

 

Dank voor het delen en liken.

margometezel

0 gedachten over “De wandelsite

Cees DonkerGeplaatst op  11:11 am - mei 1, 2011

Hallo, Mijn reactie staat al op de wandelsite,maar ik zal het hier dunnetjes overdoen. Een bijzondere dag die ik niet gauw zal vergeten. Prachtig wandelweer, een mooie route, goed gezelschap, maar vooral het beleiden van een ezel(of begeleidde hij ons soms)Ik heb er volop van genoten. Ieder bedankt voor deze fijne dag en Margot en Frits in het bijzonder. Groetjes… Cees

Laat je bericht achter