• 0622049540
  • margohuggers@gmail.com

ervaring in de regen

ervaring in de regen

Beste lezers,

Als ik op vakantie zou zijn geweest, dan zou ik bij dit weer in mijn tent zijn blijven liggen, maar ja, er wachtten enkele enthousiastelingen voor een ezeltocht. Wij in compleet regenpak, maar ezel Frits zonder regenjas, gingen dapper met zijn vijven op pad. In het Ommerbos kregen we een hele grote regenbui op ons dak en ezel Frits vond het niet meer leuk, liet zijn kop en zijn oren hangen. We besloten terug te gaan naar de stal van de ezels, dronken daar warme koffie en gaven Frits een droge stal met veel hooi. Alsnog toch op pad, maar dan zonder ezel en de andere kant op. Het werd een gezellige en schitterende tocht met zijn vieren, langs de noordwestkant van Ommen. Prachtige wolkenluchten met af en toe een plens water eruit, langs onbekende heigebieden, langs de uitwaarden van de Vecht en met koffie en thee bij een camping precies op het moment van weer een regenbui en toen weer door het bos en de velden terug. Toch een geslaagde dag en Frits krijgt nog kansen genoeg om te lopen.
 

 

 
Reacties deelnemers
Ellen V. (19-06-2011)
Natuurlijk had Frits gelijk om te protesteren en terug te willen naar de stal. Hij had dan ook geen regenpak aan, wij wel en dat gaf ons de kans om er toch een heerlijk wandeldagje van te maken. En meteen een goeie reden om nog een keer met Margot en Frits op stap te gaan, maar dan in de zon. Margot, Frits, Rosa en Lidy, bedankt voor de gezelligheid.  


lidy b. (19-06-2011)
Wat was het leuk met Frits, zo n zielpiet met die regen en afhangende oortjes. En de wandeling daarna was ook weer een belevenis. Hele fijne dag gehad. Een hartelijke groet aan jullie.  


Rosa O. (19-06-2011)
Margo, jouw lieve ezel Frits hield het gewoon voor gezien in de stromende regen. En terecht, een ezel is nu eenmaal slimmer dan een mens. Frits weer terug naar zijn vrienden met zelfs een vriend die Rosa heet. Moet toch niet gekker worden! Gelukkig zijn wij 4 stoere vrouwen weer op pad gegaan. Wat een schitterende omgeving. Heerlijk gelopen, een prima dag dus ondanks het vocht uit de hemel. Margo, Lidy en Ellen bedankt en wat rook het heerlijk in de bossen. Groetjes, Rosa 

 

 

Dank voor het delen en liken.

margometezel

Laat je bericht achter