• 0622049540
  • margohuggers@gmail.com

sponsoring tocht + zieke ezels

sponsoring tocht + zieke ezels

Beste lezers,

Ik wens alle lezers veel plezier en veel geluk op de plek waar jullie zijn! Margo

 

Met de ezel naar de Middellandse Zee

Op 1 mei 2012, dat is dus morgen, vertrek ik lopend vanaf Ommen, samen met ezel Frits, op weg richting de Middellandse Zee. Het is altijd mijn droom geweest om eens in mijn leven een lange pelgrimstocht te maken. In de laatste week van augustus hoop ik aan te komen op het strand ten zuiden van Arles in het stadje Sainte-Marie-de-la-Mer.

Omdat hij behoorlijk ziek is geweest, heeft Frits een tijdje in een opvang voor zieke en oude ezels gewoond. Daar heb ik als vrijwilligster gewerkt en veel nuttige dingen geleerd over de ezel en zijn gedrag. Nu, twee jaar later, is Frits een gezonde en goede lange afstandswandelaar geworden, die met veel plezier 20 km per dag met volle bepakking loopt. Ik heb hem daarvoor zelf getraind, op een natuurlijke manier, zonder dwang of zweep . Afgelopen zomer maakten we een kampeertrektocht van 375 km door Drenthe.

Na deze grote tocht van vier maanden verwacht ik een geweldig leuke baan te vinden. Mijn voorkeur gaat uit naar werk waarin ik activiteiten en projecten organiseer op het gebied van natuur, landschap en milieu, of daarin beleid maak. In de toekomst hoop ik ook nog eens door te kunnen lopen naar de beroemde bedevaartsplaats Santiago de Compostela.

Ik wens alle lezers veel plezier en veel geluk op de plek waar jullie zijn! Margo

 

 

Dank voor het delen en liken.

margometezel

0 gedachten over “sponsoring tocht + zieke ezels

NellekeGeplaatst op  8:31 pm - mei 20, 2012

Hoi hoi….spulletjes zijn verzonden en kan j in Bemelen tegemoet zien… Ben benieuwd wAr jullie nu zijn. Hopelijk heb je niet al te veel last van onweer na al die heerlijke warme momenten… Liefs Nelleke

Fenny GerritsGeplaatst op  11:33 am - mei 8, 2012

Hoi Margo,

Vandaag heb ik je ‘ezel pitch’ doorgestuurd per email aan 60 contacten uit mijn email adresboek. Ook heb ik over je initiatief gepubliceerd op mijn Facebook pagina (link naar je weblog) en op mijn LinkedIn profiel (314 contacten).
Nou maar hopen dat je nog meer aandacht en donaties (!) binnen krijgt!!
Succes!!!!
Hartelijke groet,
Fenny Gerrits

Cees en ConnyGeplaatst op  8:39 pm - mei 6, 2012

Hallo stoere meid, je eerste week zit er op, en hoe! Vol prachtige momenten en ook tegenvallers waar je je geweldig doorheenslaat. En Frits houdt zich ook ijzersterk. Hopelijk wordt het gauw beter weer met zon, dat loopt veel prettiger.
We volgen je weblog, bon voyage!liefs C.enC.

TessaGeplaatst op  7:43 pm - mei 4, 2012

Stoer om met je ezel op stap te gaan. Ooit eens wil ik ook wel zo`n tocht maken… leuk dat je een nachtje met frits bij ons slapen blijft. We zullen goed voor je katten zorgen, en ik hoop dat johannes ooit verder dan de kast durft te komen ; D. Groetjes tessa

LiesbethGeplaatst op  8:48 am - mei 1, 2012

Ha Margo,

Zonet is de zon doorgekomen wat een goed begin voor je tocht naar het zuiden, ik stap zo op de bus/trein en kom je uitzwaaien.

Liesbeth.

Geert HuggersGeplaatst op  7:11 am - mei 1, 2012

Hallo Margo,
Goede reis maak er wat van samen met Frits.
Ik weet/denk niet dat je dit nog ziet voordat je vertrekt maar onderweg berichten lezen is natuurlijk ook leuk.
Wandel ze|

Geert.

AdriGeplaatst op  8:56 pm - apr 30, 2012

Hoi Margo,

Goede start morgen. Geniet van jullie reis, de natuur en de hartelijkheid van de mensen die je onderweg zal ontmoeten !! Het gaat jullie goed.(heb ff gekeken, maar voor 18 euro per jaar krijg je geen advertenties meer op je blog.)

HG.A3

Laat je bericht achter