Contact en informatie

 

De ezels en ik zien jullie graag bij een tocht of een lezing.

Margo Huggers

emailadres: margohuggers@gmail.com

telefoonnummer: 0622049540

Boeking: via telefoon en/of email

Margometezel is onderdeel van:

De Boshyacint natuureducatie, k.v.k 08197437,  BTW -id: NL001918731B16

Adres van de ezels en startpunt van de wandelingen:

Wijkboerderij De Schellerhoeve, Schellerpark 101, 8017 NZ, Zwolle

 

Kom je met een andere groepssamenstelling, wil je alleen komen, een trektocht maken van meerdere dagen? Of wil je nog iets anders weten. Vraag het! 

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje met daarin het woord nieuwsbrief

en hier vind je ook veel leuke berichten: https://www.facebook.com/margometezel/

 

 
Nota Bene: Hier zijn enkele belangrijke regels en voorwaarden:

 • Honden kunnen niet mee met een ezeltocht. Dit is vanwege de veiligheid. Honden en ezels zijn niet altijd een goede combinatie en ik wil onrust en ongelukken voorkomen.
 • Er wordt altijd naast de ezels gewandeld. Op de ezels rijden is niet mogelijk, behalve bij de gezinswandeling en dan alleen voor jonge kinderen. 
 • Doe stevige dichte schoenen aan, want een ezelhoef (dat gaat altijd per ongeluk) op je voet kan heel erg zeer doen. Komt u toch op teenslippers of blote-voeten-(schoenen) dan is het geheel uw eigen risico.
 • Bij constatering van ontoelaatbaar gedrag in de omgang met de ezels of in de groep kan een deelnemer uitgesloten worden van verdere deelname.
 • Bij zeer slecht weer zoals storm, onophoudelijke regen, meer dan 37C  en bij afgegeven weeralarm (code oranje, rood) gaat de tocht niet door en nemen we vlak voor de tocht contact op om even te overleggen en eventueel een nieuwe datum af te spreken. De beslissing wordt altijd door Margo genomen. Hieraan zijn géén kosten verbonden. Bij twijfel over het weer graag ook even bellen. Bij kleine regenbuitjes, miezer, kou, kortom omstandigheden zonder gevaar en waarin ezels nog gewoon graag wandelen gaat de tocht wel door.
 • Nadat u een wandeling bij Margometezel geboekt heeft, ontvangt u via de mail een bevestiging en een factuur. Afzeggingen van uw kant vóór de datum van de geboekte ezelwandeling/kinderfeestje/ezelcoaching/trektocht zijn niet kosteloos. Bij afzeggingen geldt de volgende annuleringsregeling:
  • A. Indien u de overeenkomst eenzijdig wenst te ontbinden, tot vier weken voor de wandeling, bent u een ontbindingsvergoeding verschuldigd gelijk aan 25% van het boekingsbedrag.
  • B. indien u de overeenkomst eenzijdig wenst te ontbinden, binnen vier weken, maar tot een week voor de wandeling, bent u een ontbindingsvergoeding verschuldigd gelijk aan 50% van het boekingsbedrag.
  • C. Indien u de overeenkomst eenzijdig wenst te ontbinden, één week tot drie dagen voor de wandeling, bent u een ontbindingsvergoeding verschuldigd gelijk aan 75 % van het boekingsbedrag.
 • D. Bij afzegging van uw kant, minder dan drie dagen voor de wandeling betaalt u het volledige bedrag.
 • Reeds betaalde gelden zullen worden verrekend met de te betalen ontbindingsvergoeding. Indien er nog niets of gedeeltelijk betaald is, worden bovengenoemde bedragen in rekening gebracht.

Margometezel is aangesloten bij: