Workshop, de ezel en het Christusbewustzijn

De ezel was aanwezig op alle belangrijke momenten in het leven van Jeshua en Maria Magdalena: moeder Maria en vader Jozef met de ezel op weg naar Bethlehem voor de geboorte; in de stal bij de geboorte van Jezus, hij lag zelfs in hun voerbak, bij de vlucht naar Egypte en waarschijnlijk bij nog veel meer momenten die wij niet allemaal weten. Jeshua en Maria Magdalena hebben zich ruim 2000 jaar geleden volledig gerealiseerd dat ze werkelijk zonen en dochter van God/Godin waren. Bij de intocht in Jerusalem op palmzondag, zich volledig bewust van zijn Godsbewustzijn, enkele dagen voor de kruisiging koos Jeshua de ezel om hem te dragen. Maria Magdalena heeft de ezel ook vaak als vervoermiddel/reismaatje gebruikt. Dat was niet voor niets! De ezels dragen belangrijke energetische informatie die wij zelf in de huidige tijd weer naar boven en levendig kunnen maken en die ons kan helpen.

Elke dag als ik bij mijn ezels ben, realiseer ik me dat. De ezels helpen ons echt om ons eigen christusbewustzijn op aarde, in ons eigen lichaam te laten landen. Dat bewustzijn is nu voor velen nu ook bereikbaar. Vele zielen beginnen zich nu hun afspraak te herinneren om ook de stap te zette naar een Hoger Bewustzijn, gesteund door diegenen die ons daarin zijn voorgegaan.

Iedereen lacht me vriendelijk toe als ik met mijn ezel op trektocht ben, alle mensen zijn vriendelijk, helpen me, ik krijg alles voor elkaar wat ik nodig heb, en deze toestand IS. En als je werkt/wandelt met een de ezel haalt hij/zij ook alles in je naar boven wat daar tussen staat.

Het wordt tijd dat ik dit ga delen. Niet omdat ik verder ben dan jullie, niet omdat ik meer weet, niet omdat ik zelf elk moment alleen maar licht ben, wel omdat deze wijsheid mijn pad is.

Deze workshop is op palmzondag, zondag 14 april 2019 van 10:30 tot 16:30 uur.

Tijdens deze dag ga je kennis maken met de energie van de ezel. Om beurten ga je in kleine groepjes tussen de ezels staan en voelen/ervaren wat er met en in je gebeurt. S’middags maken we een wandeling met de ezels Rosemunde en Ravel, zoveel mogelijk in stilte (misschien met 4 ezels, korte afstand), we doen een healing en meditatie in de ezelweide en verder laat ik me leiden door wat mijn intuitie me ingeeft. Deze dag heeft het karakter van een pelgrimage.

De prijs voor deze dag is 77 euro. Er is plek voor 12 personen.
Opgave via: margohuggers@gmail.com
Korting voor minima is bespreekbaar.