ezelwandelen en ๐Ÿ‘‘

Goed bericht ontvangen van de gemeente. Ik mag weer een jaar door met mijn eigen onderneming. Dat vind ik heel fijn. Ik was bijna uit de uitkering, maar door de ๐Ÿ‘‘ ziekte zijn mijn inkomsten weer teruggelopen. Ik heb gelukkig geen zorgen, want ik weet dat ik nog gemakkelijk terug kan vallen op die uitkering en dat mijn inkomsten worden aangevuld. In deze bijzondere tijd kan ik nog best veel doen en wil graag met mijn ezelwandelingen een zinvolle bijdrage leveren aan ieders gezondheid en welzijn.

Ik leef mee met alle ondernemers die hun ondernemingen nu zien instorten en in de misere komen. De dame van het bureau BBZ (voor bijstand aan ondernemers en hulp bij opstarten eigen bedrijven) die ik vanochtend aan de telefoon had vertelde dat ze het mega-druk hebben met crisis-situaties. Gelukkig ben ik een hoopvolle klant voor hen. Dat komt wel weer goed. Naast het ezelwandelen doe ik ook nog energiewerk.

Vele mensen hebben de afgelopen tijd ervaren hoe fijn wandelen in de natuur is, hoe fijn het is om meer rust, ruimte en tijd te hebben, hoe fijn het is dichterbij je eigen woonomgeving en jezelf te blijven, hoe prettig het is om een eenvoudig leven te leiden zonder haast of druk. Het belang van goed voor dieren en voor de aarde zorgen krijgt meer aandacht. Dat zijn allemaal zaken die onder de missie van Margometezel horen. De grootste uitdaging voor mijzelf is om zelf de waarde van wie ik ben en wat ik doe volledig te beseffen, zodat mijn klandizie groter wordt.

Wat kan er nu allemaal doorgaan in deze bijzondere tijd, vanaf vandaag 11 mei?

  • alle ezelwandelingen, zowel individueel, in tweetallen als in groepsverband. Buiten wandelen valt onder sporten op 1,5 meter. Dat er een ezel tussen loopt is alleen maar leuk ๐Ÿ™‚
  • alle kinderfeestjes met ezels en ook alle kinderfeestjes in de natuur

Kampeertochten kunnen nog even niet tot 1 juli, want je mag alleen kamperen op campings als je een eigen toiletvoorziening hebt en die heb je niet als je met een ezel komt.

Vanaf 1 juli mogen we los met de ezeltrektochten. Dus ik hoop op leuke volle groepen. Het is zo’n mooie ervaring. Dat vergeet je heel je leven niet meer.

Mocht je een enorm te kort krijgen aan het knuffelhormoon oxitocine door al deze bijzondere maatregelen, voel je dan heel welkom, want voor ezels gelden deze regels niet.

11 mei 2020.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *