Driedaagse trektocht Veluwe, mei 2022

Op deze mooie plek, kamperen we dan.

Ga je mee met deze leuke kudde? Even er helemaal uit?

Geheel verzorgde, prachtige tocht met grote ezels. Speciaal voor natuurliefhebbers, wandelaars, buitenmensen. Je leert met ezels omgaan, hen opladen, met hen wandelen en dat is een zeer speciale en unieke ervaring. Je bent dan helemaal in het hier en nu en vergeet al je dagelijkse beslommeringen. Tijdens deze tocht hoef jij je nergens druk om te maken, want het is een geheel verzorgde, prachtige tocht met 2 grote ezels die een groot deel van onze bagage dragen.

Drie dagen zwerven over de Veluwe met de ezels Ravel en Rosemunde.
We starten en eindigen in Zwolle.

Datum reis 1: donderdag 26 mei, 10:00 uur, einde zaterdag 28 mei, ongeveer 19.00 uur.

Datum reis 2: vrijdag 3 juni om 10:00 uur, einde zondag 5 mei ongeveer 19.00 uur.


De eerste dag lopen we naar een boerencamping bij Hattem, over de IJssel, 12 km De tweede dag lopen we dwars over de noordelijke Veluwe, prachtige tocht langs o.a. de Renderklippen en de Tonnenberg, ongeveer 18 km. We kamperen op een camping midden in het bos, er is alleen maar een pomp, verder niks.
De laatste dag lopen we via een schitterende route door voornamelijk bos weer terug naar Zwolle, ongeveer 18 km.

Jij draagt je eigen kleding en persoonlijke spullen in een rugzak. Tentjes (2 kg max, in klein pakje) matjes en slaapzakken kunnen op de ezels.
Om te zorgen dat de ezels niet overbeladen worden met ons voedsel, draagt ieder ook een klein deel voedsel en plannen we de de tweede dag een winkel in de route.

Begeleiding : Margo, zeer ervaren trektochtenloopster met ezels, ervaring als reisbegeleidster bij SNP natuurreizen. We gaan met de eigen ezels van Margo, ze lopen gegarandeerd in een heerlijk wandeltempo.

Er is plek voor minimaal 2 en maximaal 4 personen. Prijs 222 euro inclusief overnachting, huur ezels, 2 maal ontbijt, 2 maal avondmaaltijd, 2 maal lunch, alles vegetarisch en eenvoudig.

Zelf betalen of meenemen: consumpties op terrasjes, lekkere tussendoortjes, lunch dag 1.

Geschikt voor kinderen (en volwassenen 🙂 )die alles zelf kunnen lopen. De ezels zitten vol met bagage.

Voor deze tocht gelden dezelfde voorwaarden als voor de ezeltrektocht Vechtdal, maar dan omgewerkt naar drie dagen. Bekijk daarom deze pagina en de voorwaarden ook even: http://margometezel.nl/ezeltrektocht-zomer-2020/ Het is belangrijk dat je goed weet waar je aan begint. Een goede conditie is noodzakelijk en je moet tegen primitieve omstandigheden kunnen en wisselend weer.

Er kunnen geen honden mee.

Opgave via de mail, margohuggers@gmail.com, vragen: tel. 0622049540