• 0622049540
  • margohuggers@gmail.com

thuis

thuis

beste lezers,

Frits in de trailer

Frits en ik zijn vrijdagavond 31 augustus in goede gezondheid weer in Nederland gearriveerd na een autorit van 1,5 dag. We zijn opgehaald met het kampeerbusje met daarin Carolina en Ton en een geleende trailer van Eric.

het kampeerbusje voor de terugreis

Vandaag op 3 september heeft buurman Rico mijn computer weer klaargemaakt voor gebruik. Ik ben nu druk aan het inhuizen, want al mijn spullen stonden 4 maanden lang opgeslagen in de schuur.

De laatste 3-4 weken ben ik onderweg geen computer tegengekomen waar ik op mocht werken. Binnenkort, nog deze week, maak ik mijn weblog compleet met het verhaal van de laatste maand en met foto’s.

zo werden we onthaald in Ommen

 

We hebben een fantastische tocht gehad en geweldig dat we weer samen met een topconditie terug zijn gekomen. De hulp en gastvrijheid van de Fransen was enorm, de steun van de mensen die me vanuit Nederland volgden geweldig. Allemaal bedankt daarvoor.

Ik denk nog steeds in het Frans, dat zal komende week wel verdwijnen.

Maar nu a bientot! ( = tot straks!) Margo

Dank voor het delen en liken.

margometezel

5 gedachten over “thuis

JosGeplaatst op  5:30 pm - okt 2, 2012

Margo, erg moedig om zo`n reis met ezel te ondernemen. Met mijn twee span ezels doe ik ook wel eens een route maar lang niet zover als wat jij gepresteerd hebt. gefeliciteerd.

Groeten,

Jos

AnoniemGeplaatst op  5:54 pm - sep 20, 2012

Hallo Margo,

Met belangstelling heb ik je belevenissen vanaf de start gevolgd.
Tot mijn verbazing zag ik vanochtend in de Stentor een artikel over jou en Frits en tevens een verwijzing naar Man bijt Hond.
Ik heb zelf ook 2 x een tocht naar Santiago gemaakt, een keer vanaf Onna en een tweede keer vanaf Sevilla.
Ik hoop voor jou dat het je veel positiefs heeft opgeleverd en wellicht heeft er nu toch iemand een baan voor je. (je weet maar nooit)
Ik ben benieuwd hoe het je verder vergaat!

Jan

IschaGeplaatst op  4:34 pm - sep 4, 2012

Hoi Margo,
Joh, wat ben je ver gekomen. En weer heelhuids thuis. Het zal wel even omschakelen zijn. Ook voor Frits, die jou nu niet meer dagelijks om zich heen heeft. Ik ben benieuwd naar verhalen en plaatjes. Tot gauw en groeten van Johannes.
Ischa

Harm Jan BredewoldGeplaatst op  9:50 pm - sep 3, 2012

Hoi Marga en Frits,

Weer terug in Nederland.
Wat een verhalen zul je hebben.
Fijn dat het aan de verwachtingen voldaan heeft, ja toch?

Vr gr Harm Jan

Henk KloenGeplaatst op  7:05 pm - sep 3, 2012

Welkom thuis!!!
Wat heb je veel meegemaakt, regen en hitte, kapotte benzinebranders maar gelukkig ook veel leuke dingen. Misschien worden ze nog steeds leuker nu je weer terug bent. succes met wennen en afkicken, en tot horens!

Henk Ineke Elske Jan-Freerk

Laat je bericht achter